Ayvalık Fırtına : Fg3jth Zfx2ejm : En kısa sürede ilçenin yaralarını saracağız.

Ayvalık Fırtına : Fg3jth Zfx2ejm : En kısa sürede ilçenin yaralarını saracağız.. Sağanak ve fırtına sahildeki balıkçı, gezi ve dalış. Ceviz büyüklüğündeki dolu, eski otogardaki iş yerlerinin camlarında hasara neden oldu. Ayvalık ilçesinde dün akşam saat 21.00 sıralarında başlayan fırtına ve dolu yağışı, gömeç ile burhaniye ilçelerinin kırsal mahallelerinde de etkili oldu. Onlarca tekne battı, bir kişi denize düştü balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Fırtına esnasında batmak üzere olan bir tekneden denize düşen kişi an be an kameralara yansıdı.

Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı adeta felç etti. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan. #ayvalık, #fırtına, #felaket ayvalık bir afet yaşıyor. Büyük gezi teknelerinin çoğu battı. Çünkü sabah saatlerinde başlayan fırtına suların yükselmesiyle birlikte öyle bir hal aldı ki ayvalık limanı'ndaki bütün teknelere inanılmaz zararlar verdi.

30opqmxugveuwm
30opqmxugveuwm from www.lojiport.com
Ayvalık'ta şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Ayvalık ilçemizde meydana gelen şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun diyorum. En kısa sürede ilçenin yaralarını saracağız. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Sabah erken saatlerde başlayan, hızı zaman zaman 80 kilometreye kadar çıkan yağmurla karışık #fırtına ayvalık'ta büyük hasara neden oldu. Sağanak ve fırtına sahildeki balıkçı, gezi ve dalış teknelerine de zarar verdi. Ayvalık'ta fırtına çatıları uçurdu bir yorum ekle. Ayvalık'ta fırtına 20'ye yakın teknenin batmasına neden oldu.

09.04.2021 01:03 manyas'ta polis haftası kutlandı.

1 haziran'da sezonu açmaya hazırlanan gezi teknecileri büyük üzüntü yaşadı. Gelen son dakika haberlerine göre ayvalık'ta polis teşkilatı 176. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Ayvalık'ta fırtına 20'ye yakın teknenin batmasına neden oldu. Yılını sade bir tören ile kutladı balıkesir'in ayvalık ilçesinde, türk polis teşkilatı'nın kuruluşunun 176. En kısa sürede ilçenin yaralarını saracağız. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç ederken, valilik yaptığı açıklamada, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmadığı aktardı. Fırtına esnasında batmak üzere olan bir tekneden denize düşen kişi an be an kameralara yansıdı. Çamlık ve armutçuk mevkileri'nde yaz sezonunda turistleri gezdiren gezi teknelerinden onlarcası fırtınanın etkisi ile battı. 09.04.2021 01:03 manyas'ta polis haftası kutlandı. 21 mayıs, 2021, cuma 11:12 2. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan. #ayvalık #balıkesir #fırtına #kasırga #hortum #11062019

Sabah erken saatlerde başlayan, hızı zaman zaman 80 kilometreye kadar çıkan yağmurla karışık #fırtına ayvalık'ta büyük hasara neden oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. En kısa sürede ilçenin yaralarını saracağız. 'ayvalık ilçemizde 21 mayıs 2021 cuma günü saat 06.00 sıralarında başlayan fırtına nedeniyle, ilçe merkezi, cunda adası, sarımsaklı ve altınova mahallelerinde hasar meydana gelmiştir. Ayvalık ilçesinde dün akşam saat 21.00 sıralarında başlayan fırtına ve dolu yağışı, gömeç ile burhaniye ilçelerinin kırsal mahallelerinde de etkili oldu.

Jbzkdpumb3iy5m
Jbzkdpumb3iy5m from iasbh.tmgrup.com.tr
Kentte, saat 21.00 sularında başlayan dolu ve şiddetli fırtına nedeniyle bazı iş yerleri ve evleri su bastı. Çünkü sabah saatlerinde başlayan fırtına suların yükselmesiyle birlikte öyle bir hal aldı ki ayvalık limanı'ndaki bütün teknelere inanılmaz zararlar verdi. Ayvalık ilçesinde saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına etkili oldu. Onlarca tekneyi batıran, çatıları uçuran fırtına sonrasında ayvalık sahili havadan drone ile görüntülediler. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Ayvalık'ta fırtına hayatı felç etti! Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç ederken, valilik yaptığı açıklamada, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmadığı aktardı.

21 mayıs, 2021, cuma 11:12 2.

Ayvalık belediye başkanı mesut ergin hasarın. Tekneler battı, ağaçlar ve direkler devrildi, çatılar havaya uçtu. Balıkesir ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde etkili olan şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle 20 tekne battı.ayvalık'da saat 07.00 sıralarında sağanak yağış ile birlikte hızı saatte 80 kilometreye ulaşan fırtına etkili oldu. Ayvalık ilçemizde meydana gelen şiddetli sağanak ve fırtına nedeniyle zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun diyorum. Ayvalık'ta fırtına çatıları uçurdu bir yorum ekle. 1 haziran'da sezonu açmaya hazırlanan gezi teknecileri büyük üzüntü yaşadı. Ayvalık'ta şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. İlçede etkili olan şiddetli fırtına marina'da bağlı bulunan 30 tekneyi batırırken, ağaçları ise yerinden söktü. Evet gerçekten ayvalık limanı'ndayız ve burası resmen bir savaş alanını andırıyor. 80 kilometreyi aşan rüzgar nedeniyle 17 çatının uçtuğu, 10 ağacın. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu. En kısa sürede ilçenin yaralarını saracağız. Sabah erken saatlerde başlayan, hızı zaman zaman 80 kilometreye kadar çıkan yağmurla karışık #fırtına ayvalık'ta büyük hasara neden oldu.

Onlarca tekne battı, bir kişi denize düştü balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Yıl dönümü korona virüs tedbirleri nedeniyle yalın bir çelenk sunumu ile gerçekleştirildi. 21 mayıs 2021 cuma, 09:58:45 güncelleme: Şiddetli fırtına sabah 5.30'dan beri devam ediyor. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti.

Srb L Aduvkim
Srb L Aduvkim from static.birgun.net
Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde etkili olan fırtına ve dolu hayatı olumsuz etkiledi. Fırtına sonrası ayvalık sahili havadan görüntülediler balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı adeta felç etti. Ayvalık'ta sabah saat 06.00 sıralarında başlayan şiddetli fırtına ilçe merkezi, cunda adası, sarımsaklı ve altınova mahallelerinde ciddi maddi hasar meydana getirdi. Fırtına esnasında batmak üzere olan bir tekneden denize düşen kişi an be an kameralara yansıdı. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç ederken, valilik yaptığı açıklamada, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmadığı aktardı. #ayvalık, #fırtına, #felaket ayvalık bir afet yaşıyor. Ayvalık ilçesinde dün etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle 30 tekne battı, bazıları da zarar gördü.

21 mayıs, 2021, cuma 11:12 2.

Ayvalık ilçesinde dün etkili olan şiddetli fırtına nedeniyle 30 tekne battı, bazıları da zarar gördü. Sağanak ve fırtına sahildeki balıkçı, gezi ve dalış. Fırtına esnasında batmak üzere olan bir tekneden denize düşen kişi an be an kameralara yansıdı. Sabah erken saatlerde başlayan, hızı zaman zaman 80 kilometreye kadar çıkan yağmurla karışık #fırtına ayvalık'ta büyük hasara neden oldu. Balıkesir'in ayvalık ilçesinde sabah saatlerinde başlayan fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç ederken, valilik yaptığı açıklamada, herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmadığı aktardı. Ceviz büyüklüğündeki dolu, eski otogardaki iş yerlerinin camlarında hasara neden oldu. Ayvalık belediye başkanı mesut ergin hasarın. Ayvalık'ta şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. Onlarca tekne fırtına sebebiyle batarken, ağaçlar ve bazı evlerin çatıları uçtu. Onlarca tekne battı, bir kişi denize düştü balıkesir'in ayvalık ilçesinde şiddetli fırtına hem denizde hem de karada hayatı felç etti. En kısa sürede ilçenin yaralarını saracağız. 21 mayıs 2021 cuma, 09:58:45 güncelleme: Yıl dönümü korona virüs tedbirleri nedeniyle yalın bir çelenk sunumu ile gerçekleştirildi.

0 Response to "Ayvalık Fırtına : Fg3jth Zfx2ejm : En kısa sürede ilçenin yaralarını saracağız."

Post a Comment